O, o, wat wordt het spannend met die iPhone 6

iphoneiPhone 6 hebben? Ga alvast maar voor de Apple Store liggen, want de traditionele schijntekorten van de nieuwe smartphones zijn al in de maak.

 

Persbureau Reuters meldt dat de toeleveranciers van Apple een achterstand hebben opgelopen in de productie van het scherm van de nieuwe iPhone. De eerste testschermen waren niet goed genoeg omdat ze na een nieuw maakproces een te slechte kwaliteit aan backlight, zeggen anonieme (natuurlijk!) bronnen tegen Reuters.

 

Daardoor zouden de toeleveranciers nieuwe ontwerpen hebben moeten maken, wat een vertraging heeft opgeleverd. De navolgende productie gaat wel naar wens en volgens Reuters wordt er alles aan gedaan om de opgelopen achterstand in te lopen.

 

Same old, same old

Klinkt allemaal bekend? Natuurlijk, want hoewel de aangevoerde oorzaken per keer verschillen is er altijd en elke keer wat aan de hand met de nieuwste iPhone en dus krijgen we lange levertijden vanwege “beperkte beschikbaarheid”. Kamperen voor de Apple Store dus!

 

Volgens geruchtenverspreiders die losgaan op elk onscherp plaatje van een misschien wel nieuwe achterkant, voorkant of scherm van een nieuwe iPhone komt editie 6 misschien in twee formaten uit, misschien volgende maand al. Althans, dat zeggen bronnen.

 

Bron: webwereld.nl (Geschreven door Rene Schoemaker).

Geplaatst in Nieuws
Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button