Veilig thuiswerken

Werk thuis

Meer weten over thuiswerken?

 

 

 

 

Ja, ik wil graag weten wat Spinware Solutions voor ons kan betekenen.

 

Thuiswerken via Remote Desktop

De komende tijd zullen veel mensen vanwege het coronavirus hun werklaptop openen aan de keukentafel of thuis op de bank. Werkgevers zullen bereid zijn om te kijken naar thuiswerk oplossingen zodat werknemers veilig en gemakkelijk vanuit huis kunnen werken.

 

Dat zal voor veel bedrijven even wennen zijn want vaak is er helemaal nog geen thuiswerkoplossing. En als die er al wel is, dan is die vaak alleen te gebruiken door een deel van de medewerkers. Dus veel bedrijven moeten dit nu gaan inrichten. Voor medewerkers betekent dit dat al het contact waarschijnlijk telefonisch en online, via chat-applicatie of videoconferentie, zal verlopen. Daarnaast moet men vanuit huis bij zijn of haar documenten, bestanden en benodigde software applicaties kunnen.

Altijd en overal toegang tot uw werkplek

Spinware Solutions biedt een betrouwbare, veilige en snelle thuiswerkoplossing. Met onze Remote Desktop oplossing logt u veilig vanuit huis in binnen uw eigen kantooromgeving en heeft u beschikking over alle gewenste documenten, bestanden en benodigde software applicaties. Thuiswerken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Dankzij de remote desktop oplossing heeft u geen high-end computers en servers meer nodig. Op afstand werkt u namelijk in uw eigen omgeving die is ondergebracht in het datacenter van Spinware Solution. Op deze manier wordt het beheer van uw ICT-omgeving centraal onder gebracht. Zo kunt u zeer efficient uw complete digitale infrastructuur beheren en mee laten groeien met uw bedrijf. Bij groei in een ouderwetse omgeving met losse PC’s en servers kunnen zich allerlei capaciteitsproblemen voor doen. Denk aan ruimtegebrek op de server of snelheidsproblemen. In de remote desktop thuiswerk omgeving Spinware Solutions zijn deze problemen opgelost.

 

Voor een vast bedrag per maand per werknemer beheren wij uw computers, voeren wij de nodige updates uit en heeft u toegang tot onze helpdesk. Pro-actief monitoren wij de computers zodat deze altijd optimaal functioneren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om implementaties en aanpassingen in de inrichting pro-actief op te lossen. Door uw ICT-omgeving in onze cloud te plaatsen heeft u bovendien geen dure hardware meer nodig.

 

De voordelen van veilig thuiswerken via de Remote Desktop oplossing van Spinware Solutions:

  • Altijd en overal toegang tot uw documenten, bestanden en software applicaties.
  • Software-updates en monitoring software.
  • Two-factor authentication.
  • Gratis helpdesk support.
  • Eén vast maandbedrag per werkplek.

Start vandaag nog met thuiswerken!

Heeft u interesse in onze veilig thuiswerk oplossing via Remote Desktop? Bel of vul het contactformulier hiernaast in. Wij denken graag met u mee en kunnen op zeer korte termijn de thuis werkplekken voor u en uw werknemers realiseren.

 

Lees ook ons blog-artikel waarin we 6 tips voor productief thuiswerken voor u hebben verzameld!

Bel ons