Systeembeheerder Leiden

Spinware Solutions B.V. is al meer dan vijftien jaar een succesvolle leverancier van ICT. We helpen graag de kleine en middelgrote bedrijven die willen dat hun ICT goed wordt geregeld, maar er liever niet te veel tijd in willen steken. Wij zijn van mening dat het inschakelen van een externe ICT partner een waardevolle aanwinst voor uw onderneming in Leiden kan zijn. Wij komen dan ook graag met u in contact als u op zoek bent naar een ICT oplossing op maat of graag advies wilt van een professional.

 

Kostenbesparing en geen zorgen om ICT

Misschien spreekt het u in eerste instantie niet zo aan om uw systeembeheer over te dragen aan een externe partner. Maar weet u dat het u veel kosten kan besparen? Het betekent namelijk dat u in Leiden niemand in huis hoeft te hebben die deze werkzaamheden uitvoert en u hoeft ook niemand in te huren tegen een hoog uurtarief. Bij ons betaalt u namelijk een vast bedrag per maand, op basis van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de toenemende complexiteit van ICT als u een externe partner in de arm neemt. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan namelijk razendsnel, maar wij blijven hier graag voor u van op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat uw ICT up to date is en optimaal kan functioneren.

 

U weet waar u aan toe bent

Als ICT bedrijf hebben we bij Spinware Solutions B.V. al meer dan honderd klanten geholpen met hun ICT. Wij nemen als het ware de taken van een systeembeheerder over en kunnen op die manier al uw zorgen over ICT wegnemen. Om onze samenwerking goed te laten verlopen, maken we graag heldere afspraken. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. Zo kunt u bij ons rekenen op:

  • Een vast bedrag per maand
  • Een veilige opslag van uw data en software
  • Betrouwbaar en efficiënt netwerkbeheer

Wij hosten uw server in een extern datacenter in Rotterdam. Hier kunnen we uw data op een efficiënte en betrouwbare manier opslaan. Maar dat betekent niet dat het u moeite kost om er toegang tot te krijgen. Uw data is namelijk vanaf iedere locatie op ieder moment voor u toegankelijk. Bovendien is het volledig veilig. Ook al gaan er gegevens op uw computer of back up in Leiden verloren, in ons datacenter zijn ze nog aanwezig.

 

Een ICT oplossing op maat

Om een ICT oplossingen te kunnen ontwikkelen die volledig voldoen aan uw wensen en eisen maken wij van tevoren een inventarisatie van de functies die de ICT moet vervullen en waar het systeem in Leiden zoal voor wordt ingezet. Op basis daarvan kunnen wij een oplossing ontwikkelen die speciaal voor u op maat is gemaakt. Bij Spinware Solutions B.V. maken we dus geen gebruik van een standaard oplossing, maar eentje die speciaal voor u is ontwikkeld.

 

Professioneel advies nodig?

Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen vijftien jaar hebben opgedaan, zijn wij niet alleen in staat ICT oplossingen op maat te ontwikkelen. U kunt bij ons namelijk ook goed terecht als u op zoek bent naar advies over een bepaald ICT vraagstuk. Als IT bedrijf helpen we u in Leiden graag bij het beantwoorden van uw vragen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor advies over:

  • Wel of niet uitbesteden van het beheer van uw netwerk
  • Externe of interne hosting van uw server
  • Wel of niet in de ‘cloud’

U kunt op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur terecht bij onze servicedesk. Met plezier beantwoorden we uw vragen en helpen we u met eventuele problemen. Maar een probleem houdt niet altijd rekening met werktijden. Daarom zijn we ook buiten deze uren bereikbaar en wordt u, in geval van uiterste nood, automatisch doorverbonden met een van onze collega’s. Vervolgens kijken we graag wat we voor u kunnen doen.

 

Meer informatie over Spinware Solutions B.V.

Wilt u graag meer informatie over Spinware Solutions B.V.? Of bent u benieuwd wat wij als netwerkbeheerder voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens verder rond op onze website. Daar leest u meer over ons bedrijf en over de diensten die wij u kunnen leveren. Als u na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, vindt u op onze website een contactformulier. Wanneer u daar uw gegevens en uw vraag invult, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, zoals u eerder al hebt kunnen lezen. Dit kan via 070-3115400. Ons kantoor is te vinden in Den Haag, dus als u in de buurt bent, bent u altijd van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken. Wij laten u met alle plezier onze werkruimte zien en komen graag met u in contact om te zien wat wij in Leiden voor u kunnen betekenen.

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den Rijn | Systeembeheerder Nootdorp | Systeembeheerder Pijnacker

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM