Systeembeheerder Delft

Als relatief klein bedrijf uit Delft kan het een grote investering zijn om veel aandacht te besteden aan het beheren van ICT omgeving. Niet alleen als het gaat om geld, maar zeker ook om tijd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zorgen die het beheer met zich mee kan brengen. Bij Spinware Solutions B.V. zijn we er voor u om deze zorgen weg te nemen. Als ICT bedrijf nemen we het beheer van uw server graag van u over, voor een vast bedrag per maand en met duidelijke afspraken. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn.

Kostenbesparing: het belangrijkste argument?

Bij Spinware Solutions B.V. richten we ons vooral op midden- en kleinbedrijven uit Delft die willen dat de ICT omgeving in het bedrijf goed geregeld is, maar die er niet te veel tijd aan willen besteden. Er staan namelijk werkzaamheden op de agenda die een hogere prioriteit hebben. Als u zich herkent in dit verhaal, bent u bij ons aan het juiste adres. En om u het belang van het inhuren van een externe ICT partner nog beter in te laten zien, geven we u een tweetal argumenten: kostenbesparing en de toenemende mate van complexiteit van ICT.

Zorgen over ICT zijn verleden tijd

Misschien klinkt vooral het eerste argument u als muziek in de oren. Het betekent namelijk dat u geen systeembeheerder in huis hoeft te hebben in Delft en er bovendien ook systeembeheerder hoeft in te huren tegen een hoog uurtarief. Maar wat ons betreft is vooral het tweede argument van groot belang. De ontwikkelingen op ICT gebied gaan namelijk razendsnel. Het bijhouden van deze ontwikkelingen, en ervoor zorgen dat de ICT omgeving up to date is, kost veel tijd. Tijd die u liever aan andere werkzaamheden besteedt. En misschien nog wel belangrijker: de zorgen die het beheren van uw ICT omgeving met zich meebrengt, zijn ook verleden tijd.

Vijftien jaar aan kennis en ervaring

Spinware Solutions B.V. heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met ICT. We hebben al voor ruim 100 klanten hun ICT omgeving beheerd en dat aantal stijgt nog steeds. Waarom deze klanten voor ons hebben gekozen?

  • Een vast bedrag per maand
  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Eenvoudig netwerkbeheer
  • Deskundig ICT-advies

In de afgelopen vijftien jaar hebben we namelijk niet alleen veel ervaring, maar vooral ook veel kennis opgedaan. Met deze kennis zijn wij in staat onze klanten te voorzien van professioneel en passend advies over de oplossingen die mogelijk zijn. Wij verwachten dan ook niet dat u direct onze diensten afneemt als u contact met ons opneemt. Wij voorzien u allereerst heel graag van advies over het beheren van de ICT omgeving van uw bedrijf in Delft.

Veilig en betrouwbaar beheer in ons datacenter

Als u ervoor kiest om het systeembeheer van uw bedrijf uit Delft aan ons over te dragen, hosten wij uw server in een extern datacenter in Rotterdam. Dit betekent uiteraard niet dat uw data niet meer toegankelijk voor u is. Integendeel: wij zorgen ervoor dat u uw data op ieder moment en vanaf iedere locatie kunt raadplegen. Dit gebeurt op een betrouwbare en efficiënte manier. Bovendien is uw data op onze server helemaal veilig. Het kan voorkomen dat gegevens op uw computer of back up verloren gaan. Gelukkig zijn deze gegevens altijd nog beschikbaar op onze server en gaan ze niet verloren.

Het beheer van uw ICT omgeving uitbesteden, oplossing op maat

Met name voor relatief kleinere bedrijven kan het raadzaam zijn om een externe ICT partner in de arm te nemen. Wij nemen als het ware de taken van uw netwerkbeheerder van u over en bovendien wordt de oplossing volledig afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. We inventariseren uw werkzaamheden, wensen en eisen en ontwikkelen op basis daarvan een ICT oplossing die volledig bij uw bedrijf in Delft past.

Kan Spinware Solutions B.V. u ergens mee helpen?

Wilt u weten wat wij als IT bedrijf voor uw onderneming in Delft kunnen betekenen? Lees dan snel verder op onze website. Hier vindt u meer informatie over Spinware Solutions B.V. en over de diensten die wij aan u kunnen leveren. Met vragen, opmerkingen of problemen kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Van 09.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht bij onze servicedesk. Maar ook buiten die uren wordt u, in geval van uiterste nood, doorverbonden met een van onze collega’s. Wij helpen u namelijk graag als er sprake is van een urgent probleem. Onze servicedesk is bereikbaar via 070-3115402. Is uw vraag iets minder dringend, maar wilt u graag wel een van onze medewerkers spreken? Dan vindt u op onze website een contactformulier waar u uw gegevens en vraag kunt invullen. Vervolgens zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Zie ook: Systeembeheerder Dordrecht | Systeembeheerder Gouda | Systeembeheerder Hoek van Holland

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM