Systeembeheerder Bleiswijk

Bent u een midden- of kleinbedrijf uit Bleiswijk dat het belangrijk vindt dat de ICT goed is geregeld, maar er liever niet te veel aandacht aan besteedt? Dan bent u een perfecte kandidaat voor de diensten van Spinware Solutions B.V. Al meer dan vijftien jaar zijn wij een succesvolle ICT leverancier en helpen wij onze klanten bij het beheren van hun ICT omgeving. Wij nemen als het ware alle taken van de systeembeheerder over. Wij hosten en beveiligen uw service in een extern datacenter, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw data. Zo nemen wij uw ICT zorgen uit handen en kunt u zich richten op werkzaamheden die voor u veel belangrijker zijn.

Waarom kiezen voor een externe ICT partner?

Het in de arm nemen van een externe ICT partner scheelt u niet alleen veel werk, maar heeft ook nog een aantal andere voordelen. Wij geven de volgende argumenten:

  • Kostenbesparing
  • De toenemende complexiteit van ICT

Kostenbesparing klinkt voor u misschien als een van de meest overtuigende argumenten om een ICT bedrijf in te schakelen voor het beheren van uw ICT omgeving in Bleiswijk. U hoeft op die manier namelijk geen netwerkbeheerder in huis te hebben of er een tegen een hoog uurtarief in te huren. Wat ons betreft is het belangrijkste argument echter de toenemende complexiteit van ICT. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan namelijk razendsnel. Om uw systeembeheer goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen en ze op de voet te volgen. Maar dat kost tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere werkzaamheden besteedt. Als u ervoor kiest om uw netwerkbeheer aan ons over te laten, hoeft u zich hier niet meer mee bezig te houden. Wij zorgen ervoor dat uw ICT omgeving wordt aangepast aan de laatste ontwikkelingen en volledig up to date is.

Een goede samenwerking = heldere afspraken

Bij Spinware Solutions B.V. zijn we voorstander van een transparante samenwerking en maken we graag heldere afspraken, zodat zowel wij als onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Als u ervoor kiest om uw systeembeheer aan ons over te laten, kunt u dan ook rekenen op de volgende zaken:

  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • Onze werkwijze is betrouwbaar en eenvoudig
  • Het beheer van uw data wordt efficiënt uitgevoerd
  • Uw data is veilig

Om erachter te komen welke diensten op uw bedrijf uit Bleiswijk van toepassing zijn, beginnen we met een inventarisatie van uw werkzaamheden, wensen en eisen. Op basis daarvan bepalen we op welke manier uw data beheerd moet worden en waar dit beheer aan moet voldoen. Op die manier kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Datacenter: veilig en toegankelijk

Om de veiligheid van uw data uit Bleiswijk te waarborgen, hosten wij de server in een extern datacenter in Rotterdam. Het datacenter biedt de mogelijkheid om op ieder moment, vanaf iedere locatie uw data te raadplegen. Daarnaast biedt het datacenter een zekere veiligheid. Als er gegevens op een computer of een back up verloren gaan, zijn deze gegevens altijd nog aanwezig in een beveiligde omgeving die wij voor u beheren. Uw gegevens gaan dus nooit echt verloren.

Een probleem of spoedgeval? Onze servicedesk helpt!

Maar helaas is er soms sprake van een probleem of zelfs noodgeval waar u in Bleiswijk onze hulp bij nodig hebt. En natuurlijk staan wij dan voor u klaar om u daarbij van dienst te zijn. Met onze servicedesk staan wij tijdens werktijden, maar ook daarbuiten, voor u klaar om uw probleem op te lossen. Op werkdagen is onze servicedesk geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en te bereiken via 070-3115402. Helaas laat een probleem zich niet sturen door werktijden en kan het zijn dat u buiten deze tijden onze hulp nodig hebt. Daarom wordt u buiten deze uren, in het geval van uiterste nood, doorverbonden met een collega. Er is dus altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan. Wij kijken graag waar we u mee kunnen helpen.

Uw ICT goed geregeld zonder zorgen

Wilt u graag meer weten over ons IT bedrijf? Of bent u benieuwd wat we bij Spinware Solutions B.V. specifiek voor uw bedrijf in Bleiswijk kunnen betekenen? Kijk dan zeker even verder rond op onze website. Daar vindt u meer informatie over onze werkwijze en over de diensten die wij leveren. Maar als u op onze website niet vindt wat u zoekt, zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Op onze website vindt u bovendien ook een contactformulier. Als u hier uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Dus wilt u weten welke oplossingen wij voor uw bedrijf in huis hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Zie ook: Systeembeheerder Delft | Systeembeheerder Dordrecht | Systeembeheerder Gouda

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM