Systeembeheerder Bergschenhoek

Spinware Solutions B.V. is al meer dan vijftien jaar leverancier van diverse ICT oplossingen. Deze oplossingen variëren van netwerkbeheer tot kantoor automatisering en software applicatieontwikkeling. Om u als klant uit Bergschenhoek zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, leveren we niet alleen complete ICT oplossingen, maar zorgen we er bovendien voor dat deze speciaal voor u op maat worden gemaakt. Om een oplossing te ontwikkelen die goed bij uw bedrijf en uw werkzaamheden past, maken we een inventarisatie van uw eisen en wensen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met een oplossing op maat.

Altijd en overal toegang

Wij leveren onze diensten aan midden- en kleinbedrijven in Bergschenhoek en diverse andere steden in Nederland. En dan vooral bedrijven die zich niet dagelijks willen bezighouden met ICT, maar die wel willen dat het goed geregeld is. Daar kunnen we bij Spinware Solutions B.V. voor zorgen. Wij kunnen de hosting van uw server verzorgen en bovendien het volledig systeembeheer voor onze rekening nemen. In een extern datacenter in Rotterdam wordt de server goed beveiligd, zodat niet alleen uw gegevens veilig zijn, maar u bovendien ook op elk moment en vanaf iedere locatie toegang heeft tot uw data.

Argumenten voor een externe ICT partner

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw netwerkbeheer zelf uit te voeren, maar wij geven u graag een aantal argumenten waarom het uitbesteden van uw ICT-beheer het overwegen waard is. Ten eerste kan het kosten besparen om een externe ICT partner in te schakelen. U hoeft namelijk geen netwerkbeheerder in huis te hebben en misschien nog wel belangrijker: u hoeft geen expert in te huren tegen een hoog uurtarief. Toch is kostenbesparing niet het enige argument dat wij u kunnen geven voor het inhuren van een externe ICT partner. Bovendien is het zeker niet de belangrijkste. Het belangrijkste argument is namelijk de toenemende mate van complexiteit van de ICT. Als u ervoor kiest om zelf uw ICT te beheren, betekent dat namelijk ook dat u constant op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen. En dat neemt veel tijd in beslag. Tijd die u misschien liever aan uw belangrijkste werkzaamheden besteedt in plaats van aan de ICT van uw bedrijf in Bergschenhoek.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Bij Spinware Solutions B.V. beschikken we over een team van goed opgeleide systeembeheerders die graag voor u aan de slag gaan met het beheren van uw ICT uit Bergschenhoek. Wij nemen de taken van de beheerder volledig uit handen en kunnen u met onze jarenlange ervaring bovendien voorzien van professioneel advies. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van de juiste beslissing op ICT-gebied. Hierbij kan het gaan om advies over bijvoorbeeld:

  • Wel of niet in de ‘cloud’
  • Uw bestanden en software beveiligen
  • Externe of interne server hosting

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom passen we het advies van ons ICT bedrijf graag aan op uw persoonlijke wensen en eisen.

Met spoed hulp nodig? Maak gebruik van onze servicedesk

De klant uit Bergschenhoek is koning bij Spinware Solutions B.V. Daarom staan wij u graag zo snel mogelijk te woord als u vragen hebt of als er sprake is van een probleem. Hiervoor kunt u terecht bij onze servicedesk. Op werkdagen zijn wij hier bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via 070-3115402. Maar natuurlijk kan het ook voorkomen dat u buiten deze uren te maken krijgt met een probleem. Een server houdt helaas geen rekening met werktijden. Daarom wordt u buiten onze werktijden via dit nummer, in geval van uiterste nood, automatisch doorverbonden met een collega. Op die manier hopen we u op dat moment goed en snel van dienst te kunnen zijn.

Betrouwbare aanpak en ICT oplossingen op maat

Als IT bedrijf beheren wij voor ruim 100 klanten hun gehele ICT omgeving. Waarom al deze bedrijven graag met ons werken? Vanwege onze betrouwbare aanpak! Zo houdt onze werkwijze onder andere in:

  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • Eenvoudige toegang tot uw server
  • Efficiënt netwerkbeheer
  • Beveiligd datacenter

Als ondernemer uit Bergschenhoek hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van de data op uw server. Wij zorgen ervoor dat uw data niet alleen veilig is, maar dat u er ook op ieder gewenst moment toegang tot heeft.

Graag tot ziens bij Spinware Solutions B.V.!

Wilt u graag meer weten over Spinware Solutions B.V.? Of bent u benieuwd wat wij voor uw ICT omgeving in Bergschenhoek kunnen betekenen? Kijk dan rustig eens verder op onze website. Met specifieke vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Bent u in de buurt van ons kantoor in Den Haag? Loop dan zeker even binnen! Wij laten u graag onze werkomgeving zien.

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den RijnSysteembeheerder Bleiswijk | Systeembeheerder Delft

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM