Serverbeheer

systeembeheer_image_2

 

Spinware beheerd voor meer dan 100 klanten de gehele ICT omgeving. Enkele kenmerken van onze betrouwbare aanpak:

 

1. U betaalt een vast bedrag per maand
Spinware doet alle serverbeheer activiteiten zoals back-ups, virus scans of spam-filters. Doordat wij deze service voor een vast bedrag per maand aanbieden komt u nooit voor verassingen te staan.

 

2. Het is betrouwbaar & eenvoudig
U kunt bij ons een virtual private server huren of ruimte op een server waar meerdere bedrijven gebruik van maken. In beide gevallen bent u verzekerd van een betrouwbare en voordelige oplossing. Spinware is specialist in systeembeheer & serverbeheer waarbij de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw server primair is. Vanuit ons eigen, interne datacenter in Den Haag zorgen wij dat u vanuit overal kunt inloggen en toegang heeft tot uw data en uw applicaties.

 

3. Het is efficiënt
Doordat de servers bij ons in het datacenter staan is het beheer zeer efficiënt. Een centrale back-up server maakt een back-up van alle data, een centrale virus scan server scant alle inkomende en uitgaande bestanden en een spam server werkt direct voor alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

 

4. Het is veilig
Alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware Solutions. Wanneer iemand een desktop of laptop verliest is er geen data verloren. De back-up van alle data vind plaats op een beveiligde locatie van Spinware zodat ook bij brand alle data veilig is gesteld.

 

Interesse in de serverbeheer mogelijkheden voor uw bedrijf?

U kunt via ons contactformulier uw interesse kenbaar maken. Gezamenlijk kunnen we kijken naar uw wensen en bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button