MKB systeembeheer

Op zoek naar een systeembeheerder voor MKB?

Bent u op zoek naar een systeembeheerder? Zoek dan niet verder, Spinware Solutions heeft de ideale oplossing voor uw MKB bedrijf. Wij nemen graag de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf over. Het is dan niet meer nodig om speciaal personeel in te huren voor de functie van systeembeheerder. Spinware Solutions biedt MKB bedrijven een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral ideaal voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die ICT willen uitbesteden. Wij besteden uiterste zorg aan de uitvoering van de taken van een systeembeheerder. Het beheer is bij ons dan ook in goede handen.

 

Wij bieden op deze website informatie over een virtueel kantoor voor MKB en de andere mogelijkheden bij Spinware Solutions. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen.

De taken van een MKB systeembeheerder

Een MKB systeembeheerder is onder andere verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het netwerk. Het woord ‘systeembeheerder’ zegt niets over de specifieke werkzaamheden waar een MKB systeembeheerder zich mee bezighoudt. Er zijn veel mogelijkheden van taken voor een systeembeheerder. Zo kan de ene MKB systeembeheerder zich bijvoorbeeld alleen bezighouden met software installaties, en de andere met het gehele netwerkbeheer.

 

De invulling die wij zullen geven aan de functie van systeembeheerder kunt u zelf bepalen. U hebt bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ruimte te huren op de server van Spinware Solutions. Op iedere locatie met een internetverbinding is het mogelijk om in te loggen op deze server. Dit is een zeer goede oplossing als u veel waarde hecht aan locatieonafhankelijkheid.

 

Spinware Solutions zorgt ervoor dat alle documenten en e-mail vanuit elke locatie beschikbaar zijn. U hoeft zich nergens druk om te maken, het systeembeheer is bij Spinware Solutions in goede handen.

MKB Systeembeheerder en andere mogelijkheden

Wij kunnen de functies van een MKB systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van de software van SpinOffice CRM kunt u het contact met klanten optimaliseren.

 

SpinOffice CRM maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Daarbij is het een ideale aanvulling op Microsoft Office voor MKB. Kijk hier voor meer informatie over onze CRM applicatie.

MKB Systeembeheerder: een perfecte oplossing bij Spinware Solutions

Als u op zoek bent naar een ideale oplossing voor uw MKB systeembeheer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeem en MKB netwerkbeheer graag geheel of gedeeltelijk van u over.

 

Indien u nog specifieke vragen over onze producten en diensten heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Spinware Solutions via het e-mail contactformulier.

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM