Systeembeheer

systeembeheer_image_2
 

Een traditionele systeembeheerder installeert graag voor u een server met veel complexe systeem software voor het maken van back-ups, virusscans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een fors tarief. Als ondernemer zijn de gerelateerde kosten vaak onduidelijk en u weet niet waar u aan toe bent.

 

Spinware richt zich op bedrijven die zich niet willen bezig houden met ICT maar voor wie het wel van groot belang is dat de ICT en systeembeheer goed geregeld is. Voor een vast bedrag per maand neemt Spinware het volledig beheer van uw server over waardoor er voor ons ook geen prikkel is het onnodig ingewikkeld te maken. U huurt een stukje server ruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken.

 

Waarom uw systeembeheer aan ons overlaten?

 

1. U betaald een vast bedrag per gebruiker per maand
Spinware levert systeembeheer voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Spinware doet alle systeembeheer activiteiten zoals back-ups, virusscans of spam-filters. Doordat wij deze service voor een vast bedrag per maand aanbieden komt u nooit voor verassingen te staan.

 

2. We zijn 24/7 bereikbaar voor support
We staan er om bekend dat we telefonisch goed bereikbaar zijn, zowel tijdens kantoor-uren als daarbuiten (op ons noodnummer). Deze service wordt door onze trouwe klanten enorm gewaardeerd.

 

3. Ons systeembeheer is betrouwbaar & transparant
U kunt bij ons een virtual private server huren of ruimte huren op een server waar meerdere bedrijven gebruik van maken. In beide gevallen bent u verzekerd van een betrouwbare en voordelige oplossing. Spinware is specialist in netwerkbeheer en systeembeheer waarbij de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw server primair is. Vanuit ons datacenter zorgen wij dat u vanuit overal kunt inloggen en toegang heeft tot uw data en uw applicaties.

 

4. Het is efficiënt
Doordat de servers bij ons in het datacenter staan is het beheer zeer efficiënt. Een centrale back-up server maakt een back-up van alle data, een centrale virusscan server scant alle inkomende en uitgaande bestanden en een spam server werkt direct voor alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

 

4. Uw data is bij ons veilig
Alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware Solutions in de omgeving. Wanneer iemand een desktop of laptop verliest is er geen data verloren. De back-up van alle data vind plaats op een beveiligde locatie van Spinware zodat ook bij brand alle data veilig is gesteld.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over de volgende diensten van Spinware:

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button