Spinware Solutions voor netwerk of systeembeheer in Vlaardingen

Spinware Solutions te Den Haag bedient bedrijven in de wijde omgeving waaronder ook in Vlaardingen. Wij bieden een uitgebreid pakket ICT diensten op het gebied van onder andere systeembeheer en netwerkbeheer. Al meer dan 15 jaar bieden wij onze klanten complete en klant specifieke ICT-oplossingen, veelal voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Wilt u alle voordelen van perfect systeembeheer voor uw bedrijf in Vlaardingen zonder dat u zich daar zelf mee hoeft bezig te houden dan biedt Spinware Solutions een oplossing op maat.

 

De voordelen van systeembeheer en netwerkbeheer bij Spinware Solutions

Indien u het systeembeheer van uw bedrijf in Vlaardingen aan Spinware overlaat dan brengt dit voor u veel voordelen met zich mee. Uw netwerkbeheer is bij ons in veilige handen en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op Spinware doen indien zich calamiteiten voordoen. Tegen een vast bedrag per gebruiker per maand, bent u er zeker van dat uw netwerk altijd naar behoren functioneert. Bij ons staat de klant voorop en wij zijn betrouwbaar en transparant. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

 

Vaste kosten per maand

Spinware rekent voor het systeembeheer van uw organisatie in Vlaardingen een vast bedrag per maand, per gebruiker. De netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw werknemers altijd en zonder problemen gebruik kunnen maken van het netwerk. De systeembeheerder verzorgt voor het vaste tarief per maand per gebruiker alle benodigde updates, back-ups, virus scans en andere werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert.

 

Bereikbaarheid

Spinware lost ook problemen met uw netwerk op buiten de normale kantooruren. Daarom is Spinware Solutions elke dag van de week, 24 uur per dag bereikbaar zodat wij ook in de avond of in het weekend eventuele problemen op ICT gebied voor u kunnen oplossen. Tijdens kantooruren belt u naar ons kantoor, daarbuiten is voor calamiteiten een speciaal noodnummer beschikbaar. Deze service wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. U kunt er zeker van zijn dat de systeembeheerder of netwerkbeheerder van Spinware problemen met uw netwerk zo spoedig mogelijk oplost, óók in het weekend, óók in Vlaardingen.

 

Betrouwbaar en transparant systeembeheer

Als ICT-bedrijf zijn wij betrouwbaar en transparant. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt inloggen waarmee toegang tot uw data en applicaties is gegarandeerd. U heeft de keuze uit een virtual private server die u kunt huren, of u kunt ruimte huren op een server waarvan meerdere bedrijven gebruik maken. Spinware adviseert u bij de te maken keuze en tracht dit zoveel mogelijk onafhankelijk te doen. U heeft bij ons niet te maken met eenmalige grote investeringen en het huren van serverruimte is bij ons inclusief de benodigde software. Bij Spinware Solutions komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

 

Spinware: een efficiënt ICT-bedrijf

De servers van de aangesloten bedrijven staan in het datacenter van Spinware en daardoor is het beheer van de servers zeer efficiënt. Van alle data wordt een centrale back-up gemaakt en de centrale virus scan server zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande bestanden worden gescand. De spam server van Spinware werkt optimaal en voor alle bedrijven waaronder ook de aangesloten bedrijven in Vlaardingen. Op deze manier kunnen onze systeembeheerders en netwerkbeheerders zeer efficiënt en kostenbesparend te werk gaan.

 

Veiligheid

Het is uiteraard uiterst belangrijk dat uw data niet verloren gaan. Om die reden zorgt Spinware voor optimale veiligheid van al uw gegevens. Ook het verlies van een laptop of een het verlies van een desktop door schade leidt niet tot het verloren gaan van uw data. Immers, alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware. Omdat de back-ups plaatsvinden op een beveiligde locatie, gaan ook bij ernstige calamiteiten zoals brand uw gegevens niet verloren.

 

Heeft u interesse in onze diensten, zoekt u een betrouwbaar ICT-bedrijf voor netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen voor uw bedrijf in Vlaardingen? Spinware is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor het maken van een afspraak.

 

Andere ICT-oplossingen

Naast de diensten van onze systeembeheerder en netwerkbeheerder kunt u bij Spinware terecht voor tal van andere ICT-oplossingen. Als ICT-bedrijf bieden wij u een breed dienstenpakket. Natuurlijk adviseren wij u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf in Vlaardingen, toegespitst op uw wensen en uw situatie. Wij adviseren over de beste keuze op het gebied van anti-virus software. Daarnaast maken wij software applicaties op maat en adviseren wij u over de keuze van de server die het beste bij uw wensen en bedrijf past.

Neem contact op het Spinware als u meer informatie wilt over onze diensten of een afspraak wilt maken voor een eerste gesprek over de mogelijkheden en tarieven. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u vrijblijvend én zoveel mogelijk onafhankelijk zodat u de voor u en uw bedrijf beste keuze kunt maken.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over:

 

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM