Spinware Solutions voor netwerk- of systeembeheer in Spijkenisse

 

Voor bedrijven in Spijkenisse biedt Spinware Solutions ICT oplossingen en verzorgt het netwerkbeheer en systeembeheer. Tegen een vast tarief per maand geniet u alle voordelen van een professioneel  ICT bedrijf zodat u zelf geen dure netwerkbeheerder en systeembeheerder hoeft in te huren of in dienst te nemen. Onze netwerkbeheerders zijn altijd op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkelingen. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bedienen een wijde regio waaronder ook bedrijven in de sector van het midden- en kleinbedrijf in Spijkenisse. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze diensten, meer informatie wenst of een afspraak wilt maken.

 

De voordelen van Spinware

Spinware Solutions stelt de belangen van de klant voorop. Wij adviseren u daarom zoveel mogelijk onafhankelijk voor wat betreft de beste ICT oplossingen voor uw bedrijf in Spijkenisse. Spinware vindt transparantie en betrouwbaarheid belangrijk, is 24/7 bereikbaar en werkt efficiënt en veilig. Naast de diensten van onze netwerkbeheerders en systeembeheerders kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten zoals het ontwerpen van speciaal op uw wensen afgestemde software applicaties. Wij hanteren een prima prijs/kwaliteit verhouding. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

 

Kosten en transparantie

De kosten van onze diensten op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer bestaan uit een vast maandelijks bedrag per gebruiker. U komt niet voor onverwachte grote uitgaven te staan en hoeft niet eenmalig een grote investering te doen. Transparant en helder. Omdat onze systeembeheerders en netwerkbeheerders altijd op de hoogte zijn van de nieuwe technologieën hoeft u geen kosten te maken voor bijscholing van uw personeel of een eigen systeembeheerder/netwerkbeheerder in dienst te nemen bij uw bedrijf in Spijkenisse. Voor meer informatie over de tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen met Spinware.

 

Betrouwbaarheid en bereikbaarheid

De betrouwbaarheid van Spinware Solutions uit zich in een prettige samenwerking waarbij wij uw belangen op de eerste plaats zetten. Bereikbaarheid is daarbij van groot belang en daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook als zich calamiteiten voordoen in de avond, in het weekend of tijdens feestdagen zijn wij bereikbaar via een speciaal noodnummer. U kunt er zeker van zijn dat u altijd over uw netwerk en data kunt beschikken, hetgeen immers voor u en uw bedrijf in Spijkenisse van het grootste belang is. Wij zijn ons daarvan bewust en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u op elk gewenst moment gebruik kunt maken van uw netwerk en data.

 

Veiligheid

De informatie van en over uw bedrijf in Spijkenisse dient veilig te worden bewaard en beheerd. Spinware Solutions zorgt voor optimale veiligheid van al uw gegevens. Alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware zodat gegevens nooit verloren gaan. Ook als er zich calamiteiten voordoen zoals brand is uw data bij ons veilig. Laptop verloren of desktop stuk? Geen probleem. Wij zorgen voor dagelijkse updates zodat u altijd kunt beschikken over de meest recente gegevens, zelfs bij verlies van computerapparatuur.

 

Efficiëntie

Alle servers die door Spinware worden beheerd staan in een centraal datacenter en daardoor is het beheer van de servers uiterst efficiënt. Van alle data wordt een centrale backup gemaakt. De centrale virus scan server scant alle ingaande en uitgaande bestanden zodat virussen geen kans krijgen. De spamserver van Spinware Solutions werkt voor alle aangesloten bedrijven, dus ook voor uw bedrijf in Spijkenisse. Door deze efficiënte werkwijze kunnen onze netwerkbeheerders en systeembeheerders hun werk optimaal uitvoeren tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Een ICT bedrijf voor het midden- en kleinbedrijf

Spinware Solutions in Den Haag is u graag van dienst als ICT bedrijf voor uw bedrijf in Spijkenisse. Wij maken software en applicaties op maat en bij ons heeft u de keuze uit een eigen server of een met andere bedrijven gedeelde server. Wij adviseren u graag bij deze keuze. Wilt u kosten besparen op netwerkbeheer en systeembeheer informeer dan eens naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en zoveel mogelijk onafhankelijk over de mogelijkheden en tarieven. Een netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw netwerk optimaal is beveiligd en prima werkt zodat daar zelf geen omkijken naar heeft. Problemen met het netwerk of andere ICT problemen lossen wij voor u op, ook buiten kantooruren.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bel voor meer informatie.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over:

 

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM