Spinware Solutions voor netwerk- of systeembeheer in Scheveningen

Voor netwerkbeer en systeembeheer voor uw bedrijf in Scheveningen kunt u terecht bij Spinware Solutions in Den Haag. Een professioneel ICT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in systeembeheer, netwerkbeheer en tal van andere werkzaamheden op het gebied van ICT. Vanuit het kantoor in Den Haag bedient Spinware Solutions het midden- en kleinbedrijf in een grote regio, waaronder ook Scheveningen. Voor een prima prijs bent u zeker van onder meer veilige opslag van uw data, efficiënte dataopslag en service van een netwerkbeheerder en systeembeheerder. Neem gerust contact op met Spinware Solutions in Den Haag als u interesse heeft in onze diensten, meer wilt weten van de mogelijkheden voor uw bedrijf in Scheveningen of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk advies gesprek.

 

Waarom kiezen voor Spinware Solutions

Spinware Solutions zet de klant voorop en denkt met u mee. Wij proberen u zo onafhankelijk mogelijk te adviseren bij uw keuzes op het gebied van ICT, netwerkbeheer, systeembeheer, beveiliging en kunnen ook service verlenen op maat zoals het ontwikkelen van software applicaties. Wij hanteren een duidelijk en overzichtelijk prijsbeleid zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Kernwoorden: veiligheid, efficiëntie, transparant, betrouwbaarheid en service. Alle diensten van Spinware Solutions zijn ook beschikbaar in Scheveningen.

 

Netwerkbeheer en systeembeheer

Wilt u een professionele netwerkbeheerder en systeembeheerder inschakelen voor uw bedrijf in Scheveningen? De netwerkbeheerders en systeembeheerders van Spinware Solutions nemen u alles omtrent het beheer van uw netwerk en netwerksysteem uit handen zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Omdat problemen met netwerken altijd onverwacht en ongelegen komen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar zodat ook calamiteiten in het weekend of ’s avonds door ons snel en adequaat kunnen worden opgelost. Deze service is ook beschikbaar voor bedrijven in Scheveningen.

 

Geen onverwachte kosten

Bij Spinware Solutions komt u niet voor onverwachte financiële uitgaven te staan. De diensten van de netwerkbeheerder en systeembeheerder betaalt u maandelijks met één vast bedrag per gebruiker. Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie belangrijk en spreken met u duidelijke tarieven af, en adviseren u bij de voor uw bedrijf beste keuze van bijvoorbeeld de server. Uiteraard zijn onze netwerkbeheerders en systeembeheerders professioneel en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied.

 

Eigen server of gedeelde server?

De keuze van de server zal afhangen van uw wensen en behoeften. Spinware Solutions adviseert u graag bij uw keuze. Omdat updates en beveiliging van uw data plaatsvindt in ons centrale datacenter, bent u er altijd van verzekerd dat uw data behouden blijven. Oók als een laptop en desktop stuk gaat en zelfs als er sprake is van brand of een andere calamiteit plaatsvindt, zijn uw databestanden bij ons veilig. Neem contact op met Spinware Solutions voor advies op maat voor uw bedrijf in Scheveningen.

 

De veiligheid van uw data

Bij ons is uw netwerk en de kostbare data in veilige handen. Dagelijks verzorgen wij back-ups en onze professionele virusscanners scannen alle uitgaande en binnenkomende data. Het datacenter van Spinware Solutions bevindt zich in een beveiligde omgeving. Elke back-up wordt standaard 30 dagen bewaard en langer indien nodig. Gegevens worden versleuteld opgeslagen zodat ook bij zeer ernstige calamiteiten uw data veilig is. U kunt dus altijd over uw kostbare gegevens beschikken.

 

Advies en software op maat

Wij adviseren u graag op maat. Heeft uw bedrijf in Scheveningen behoefte aan speciale op maat gemaakte software applicaties dan maken wij die graag voor u, afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze netwerkbeheerder en systeembeheerder nemen u graag alles uit handen hetgeen kostenbesparend werkt. Immers, u hoeft geen dure netwerkbeheerder in dienst te nemen. Een ander voordeel is dat u door de voortdurend toenemende complexiteit van ICT uw netwerkbeheerder niet hoeft te laten bijscholen. De professionele netwerkbeheerders en systeembeheerders van Spinware Solutions zijn altijd op de hoogte van alle ins en outs van systeembeheer en netwerkbeheer. Verder bent u er zeker van dat uw data in veilige handen zijn en u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze expertise indien zich calamiteiten voordoen.

 

Neem contact op met Spinware Solutions als u meer wilt weten over onze diensten en de mogelijkheden voor uw bedrijf in Scheveningen. Wij adviseren u graag vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over:

 

 

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM