Systeembeheer Den Haag

Den Haag

Meer weten? Neem contact op!

 

 

 

 

Ja, ik wil graag weten wat Spinware Solutions voor ons kan betekenen.

 

Bent u op zoek naar een systeembeheerder in Den Haag? Zoek dan niet verder, Spinware Solutions uit Den Haag heeft de ideale oplossing voor uw bedrijf. Wij nemen graag de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf over. Het is dan niet meer nodig om speciaal personeel in te huren voorde functie van systeembeheerder.

 

Spinware Solutions uit Den Haag biedt u een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral ideaal voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die ICT willen uitbesteden. Wij besteden uiterste zorg aan de uitvoering van de systeembeheer taken. Het beheer is bij ons dan ook in goede handen.

Een traditionele systeembeheerder installeert graag voor u een server met veel complexe systeem software voor het maken van back-ups, virusscans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een fors tarief. Als ondernemer zijn de gerelateerde kosten vaak onduidelijk en u weet niet waar u aan toe bent.

 

Systeembeheerder voor een vast bedrag per maand

Spinware richt zich op bedrijven die zich niet willen bezig houden met ICT maar voor wie het wel van groot belang is dat de ICT en systeembeheer goed geregeld is. Voor een vast bedrag per maand nemen wij het volledig beheer van uw kantooromgeving of server over waardoor er voor ons ook geen prikkel is het onnodig ingewikkeld te maken. U huurt een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken.

 

De taken van een systeembeheerder

Een systeembeheerder is onder andere verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het netwerk. Het woord ‘systeembeheerder’ zegt niets over de specifieke werkzaamheden waar een systeembeheerder zich mee bezighoudt. Er zijn veel mogelijkheden van taken voor een systeembeheerder. Zo kan de ene systeembeheerder zich bijvoorbeeld alleen bezighouden met software installaties, en de andere met het gehele netwerkbeheer.

 

De invulling die wij zullen geven aan de functie van systeembeheer kunt u zelf bepalen. U hebt bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ruimte te huren op de server van Spinware Solutions hier in Den Haag. Op iedere locatie met een internetverbinding is het mogelijk om in te loggen op deze server. Dit is een zeer goede oplossing als u veel waarde hecht aan locatieonafhankelijkheid.

 

Spinware Solutions zorgt ervoor dat alle documenten en e-mail vanuit elke locatie beschikbaar zijn. U hoeft zich nergens druk om te maken, het systeembeheer is bij Spinware Solutions Den Haag in goede handen.

 

Systeembeheer en andere mogelijkheden

Wij kunnen de functies van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software van SpinOffice kunt u het contact met klanten optimaliseren.

 

SpinOffice maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Daarbij is het een ideale aanvulling op Microsoft Office. Voor meer informatie over SpinOffice CRM kunt u daar vinden.


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.
 
Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, (online) marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw ideale Haagse systeembeheerder

Is uw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Den Haag en bent u op zoek naar een optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeem en netwerkbeheer graag geheel of gedeeltelijk van u over. Indien u nog specifieke vragen over systeembeheer Den Haag of andere diensten heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf in Den Haag?

Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken of bel ons direct op onderstaand telefoonnummer.

Bel ons