Systeembeheer Alphen aan den Rijn

Bent u een midden- of kleinbedrijf uit Alphen aan den Rijn dat zich niet dagelijks bezig wil houden met ICT zaken, maar vindt u het wel belangrijk dat ze goed geregeld worden? Dan bent u bij Spinware Solutions B.V. aan het juiste adres. U kunt ons IT bedrijf inschakelen als externe partner voor het beheer van uw ICT. Wij nemen de zorg over uw data en applicaties voor onze rekening, zodat u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden die voor u belangrijk zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bekijken we uw situatie en de wensen en eisen die u stelt aan uw ICT zaken. Op basis van deze inventarisatie gaan we voor u aan de slag om uw ICT op een voor u wenselijke manier te beheren.

 

Waarom moet ik mijn systeembeheer en netwerkbeheer uitbesteden?

Het besluit om het systeembeheer van uw organisatie in Alphen aan den Rijn uit te besteden, kan afhankelijk zijn van een aantal argumenten. Een van de argumenten is bijvoorbeeld het besparen van kosten. Als u uw netwerkbeheer aan Spinware Solutions B.V. besluit over te dragen, betekent dat namelijk dat u binnen uw organisatie niet hoeft te beschikken over een beheerder. Bovendien hoeft u er ook geen in te huren tegen een hoog uurtarief. Zeker als uw organisatie niet groot genoeg is voor een eigen systeembeheerder of netwerkbeheerder kan het raadzaam zijn de uitbesteding van uw ICT zaken te overwegen. Maar behalve kostenbesparing is er nog een ander argument. Een die misschien nog wel zwaarder mee weegt in de beslissing om de ICT zaken binnen uw organisatie uit te besteden. De complexiteit van ICT neemt namelijk alleen maar toe. Als u besluit uw ICT door ons uit handen te laten nemen, beschikt u altijd over ICT die optimaal functioneert.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Als IT bedrijf nemen wij het beheer van uw ICT graag volledig uit handen. Ons bedrijf bestaat uit professionele systeembeheerders die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en bovendien precies weten wat uw ICT in Alphen aan den Rijn nodig heeft. Op die manier nemen wij de taken van een systeembeheerder moeiteloos over, zonder hoge kosten. En waar u bij ons nog meer voor terecht kunt? Denk bijvoorbeeld aan:

  • terminal server werkomgevingen
  • kantoor automatisering
  • software applicatieontwikkeling
  • gebruiksvriendelijke relatiebeheer oplossing

Maar dat wij het beheer van uw ICT en netwerkbeheer voor onze rekening nemen, betekent natuurlijk niet dat u geen toegang meer hebt tot uw gegevens. Wij garanderen dat u altijd en overal kunt inloggen en toegang heeft tot uw data. Verderop op onze website vindt u meer informatie over wat wij als ICT bedrijf nog meer voor u kunnen betekenen.

 

Spinware Solutions maakt een einde aan uw ICT zorgen

Als u besluit uw netwerkbeheer aan ons over te dragen, betekent dat een einde aan al uw ICT zorgen. Wij houden u regelmatig op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen, maar zorgen er met name voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT zaken. Maar behalve het uit handen nemen van werk zorgen we er ook graag voor dat u de juiste beslissing neemt als het gaat om ICT. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies over bijvoorbeeld:

  • het wel of niet uitbesteden van uw systeembeheer en netwerkbeheer
  • externe of interne server hosting
  • het reduceren van uw ICT-kosten

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn kunnen betekenen? Op onze website kunt u ons contactformulier invullen waarin u aan kunt geven waar u naar op zoek bent. Vervolgens nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij helpen u graag!

 

Systeembeheer en andere mogelijkheden

Wij kunnen de functies van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software van SpinOffice kunt u het contact met klanten optimaliseren.

 

Help, storing!

Heeft u last van een storing in Alphen aan den Rijn of is er een ander probleem waar u de hulp van Spinware Solutions B.V. bij nodig hebt? Onze servicedesk staat op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur voor u klaar en is telefonisch bereikbaar via 070-3115402. Is er sprake van een noodgeval buiten deze uren? Dan wordt u via dit nummer automatisch met een collega doorgeschakeld. Onze klanten hebben onze hoogste prioriteit en we helpen u dan ook waar we kunnen.

 

Advies nodig? Neem contact met ons op!

Wij gebruiken onze kennis graag om u te adviseren over diverse ICT zaken. Heeft u interesse in een van bovenstaande zaken of bent u benieuwd waar we u bij Spinware Solutions B.V. nog meer over kunnen adviseren? Kijk dan zeker eens verder rond op onze website. Daar vindt u meer informatie over onze werkzaamheden als ICT bedrijf, maar ook over ons team. Staat het antwoord op uw vraag niet op onze website? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon telefonisch contact met ons opnemen. Via 070-3115400 zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar. En bent u in de buurt van ons kantoor in Den Haag? Loop dan zeker even binnen! Wij laten u graag ons kantoor zien.

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM