Over ons

Over Spinware

Wie zijn wij?

Spinware Solutions biedt al ruim 20 jaar slimme, complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en lokaal PC beheer, terminal server werkomgevingen tot kantoor automatisering, software applicatie ontwikkeling op maat en een gebruiksvriendelijk CRM systeem genaamd SpinOffice. Wij nemen al uw ICT zaken uit handen voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje-factuurtje, maar gewoon goed en betrouwbaar IT beheer.

 

Spinware Solutions is in 1999 opgericht door Rudolf Philipse. Rudolf heeft hiervoor 4,5 jaar voor ABN AMRO in de Verenigde Staten gewerkt en was hier verantwoordelijk voor de implementatie van een software applicatie bij verschillende vestigingen binnen de VS. Bij terugkomst besloot hij zijn eigen ICT bedrijf te starten en om een veilige, gemakkelijk te beheren werkplekomgeving (remote desktop omgeving) te ontwikkelen die voor MKB-bedrijven uitkomst zou bieden. In 20 jaar is Spinware Solutions uitgegroeid tot een serieus bedrijf met complete en klantspecifieke ICT oplossingen.

 

Voor wie werken wij?

Wij richten ons op midden- en kleinbedrijven die zich niet dagelijks willen bezighouden met ICT zaken maar voor wie het wel van zeer groot belang is dat het goed geregeld is. Wij zijn actief in Zuid Holland met een solide klantenkring in Den Haag en omgeving. Als Haagse ICT leverancier staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, goede bereikbaarheid en ad hoc ondersteuning bij calamiteiten op afstand én op locatie.

 

Waarom kiezen organisaties voor Spinware Solutions?

  • Al ruim 20 jaar een betrouwbare, professionele ICT partner
  • Gewoon veilige, betrouwbare ICT oplossingen op maat
  • Uw data is bij ons écht veilig
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support, op afstand en op locatie
  • Langdurige samenwerking en persoonlijk contact
  • Géén verrassingen: u betaald een vast bedrag per maand

Bekijk onze referenties.

 

Ons team

Het Spinware team is een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, (online) marketing, projectmanagement en customer service.

 

Bekijk ons team.

 

Contact opnemen?

Op zoek naar een betrouwbare en professionele ICT partner? Dan gaan we graag met u in gesprek. Niet als verkoper, maar inhoudelijk over de mogelijkheden en uitdagingen binnen uw organisatie. Spreekt dit u aan? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM