Spinware Solutions voor netwerk of systeembeheer in Voorburg

Spinware is gevestigd in Den Haag en bedient een wijde regio, waaronder ook bedrijven in Voorburg. Wij Ons ICT bedrijf levert oplossingen zoals systeembeheer en netwerkbeheer maar ook andere diensten, geheel op maat, voor uw bedrijf.
Al meer dan 15 jaar bieden wij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf complete en klant specifieke ICT-oplossingen. Naast systeembeheer en netwerkbeheer verzorgen wij onder meer internetbeveiliging en maken wij voor u software applicaties op maat. Wilt u alle voordelen van perfect systeembeheer en netwerkbeheer voor een prima prijs, informeer dan naar de mogelijkheden bij Spinware Solutions.

 

Voordelen van netwerk- en systeembeheer bij Spinware Solutions

Indien u het systeembeheer en netwerkbeheer van uw bedrijf in Voorburg aan ons overlaat dan brengt dit voor u veel voordelen met zich mee. Uw netwerkbeheer is bij ons in veilige handen en wij zijn altijd bereikbaar bij calamiteiten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker bent u er zeker van dat uw netwerk altijd naar behoren functioneert. Bij ons staat de klant voorop en wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. Lees hieronder meer over de voordelen van netwerkbeheer en systeembeheer door Spinware Solutions.

 

Geen financiële verrassingen

Spinware Solutions rekent voor haar ICT diensten voor uw organisatie in Voorburg een vast bedrag per maand, per gebruiker. De netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw werknemers zonder problemen altijd gebruik kunnen maken van het netwerk. Mochten zich onverwacht toch problemen voordoen, dan lossen wij die zo snel mogelijk voor u op. De systeembeheerder verzorgt voor het vaste tarief per maand alle benodigde updates, back-ups, virus scans en andere werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert. Voor meer informatie en alle mogelijkheden voor uw bedrijf in Voorburg kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Calamiteiten service 24/7

Problemen komen altijd onverwacht en ongelegen, ook als het om uw bereikbaarheid en uw netwerk gaat. Daarom is Spinware Solutions 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat wij ook in de avond of in het weekend problemen op ICT gebied voor u kunnen oplossen. Tijdens kantooruren belt u naar ons kantoor, buiten de normale kantooruren is een speciaal noodnummer beschikbaar. U kunt er zeker van zijn dat de systeembeheerder of netwerkbeheerder van Spinware problemen met het netwerk van uw bedrijf in Voorburg zo spoedig mogelijk oplost, óók buiten de normale kantooruren.

 

Transparant en betrouwbaar netwerkbeheer

Als ICT-bedrijf zijn wij betrouwbaar en transparant. Spinware Solutions zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt inloggen waarmee toegang tot uw data en applicaties altijd is gegarandeerd. U heeft daarbij de keuze uit het huren van een virtual private server of het huren van ruimte op een server waarvan meerdere bedrijven gebruik maken. U heeft dus niet te maken met eenmalige grote investeringen en het huren van serverruimte is bij ons inclusief de benodigde software. Laat u onafhankelijk adviseren door Spinware bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf in Voorburg.

 

Efficiëntie werkt kostenbesparend

Alle servers staan in het centrale datacenter van Spinwaren Solutions waardoor het beheer van de servers zeer efficiënt is. Van alle data wordt met regelmaat een centrale back-up gemaakt en de centrale virus scan server zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande bestanden worden gescand. De spam server van Spinware werkt optimaal en voor alle bedrijven waaronder de bedrijven in Voorburg die bij Spinware zijn aangesloten. Op deze manier kunnen onze systeembeheerders en netwerkbeheerders zeer efficiënt te werk gaan hetgeen én financiële voordelen met zich meebrengt én de veiligheid van uw data garandeert.

 

Veiligheid van uw data

Uw data mag natuurlijk niet verloren gaan en daarom zorgt Spinware voor optimale veiligheid van al uw gegevens van uw bedrijf in Voorburg. Verlies van een desktop of laptop door schade of diefstal leidt daarom niet voor het verloren gaan van uw data. Immers, alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware Solutions. Ook bij calamiteiten zoals brand gaan uw gegevens niet verloren omdat de back-up van alle data, die met grote regelmaat plaatsvindt, zich op een beveiligde locatie bevindt.

 

Heeft u interesse in onze diensten, zoekt u een betrouwbaar ICT-bedrijf voor netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen voor uw bedrijf in Voorburg? Spinware Solutions in Den Haag is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen kunnen bespreken.

 

Systeembeheer, netwerkbeheer en andere ICT-oplossingen

Naast diensten op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer kunt u bij Spinware terecht voor verschillende andere ICT-oplossingen. Als ICT-bedrijf bieden wij u een breed dienstenpakket. Natuurlijk adviseren wij u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf in Voorburg, toegespitst op uw wensen en uw situatie. Wij adviseren over de beste keuze op het gebied van anti-virus software en daarnaast maken wij ook software applicaties op maat. Wij adviseren u over de keuze van de server die het beste bij uw wensen en bedrijf past zoals de keuze tussen een eigen server of een gedeelde server.

 

Neem contact op het Spinware Solutions als u meer informatie wilt over onze diensten, een netwerkbeheerder of systeembeheerder nodig heeft, of een afspraak wilt maken voor een eerste gesprek over de mogelijkheden en tarieven. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u vrijblijvend én zoveel mogelijk onafhankelijk zodat u de voor u en uw bedrijf de beste keuze kunt maken.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over:

 

 

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM