Spinware Solutions voor netwerk- of systeembeheer in Rijswijk

Vanuit Den Haag bedient Spinware Solutions bedrijven in de wijde omgeving waaronder ook in Rijswijk met een uitgebreid pakket diensten op het gebied van onder andere systeembeheer en netwerkbeheer. Al meer dan 15 jaar bieden wij onze klanten complete en klant specifieke ICT-oplossingen, veelal voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Wilt u alle voordelen van perfect systeembeheer zonder dat u zich daar zelf mee hoeft bezig te houden dan biedt Spinware Solutions een oplossing op maat.

 

Voordelen van systeembeheer bij Spinware Solutions

Indien u het systeembeheer van uw bedrijf in Rijswijk aan ons overlaat dan brengt dit veel voordelen voor u met zich mee. Uw netwerkbeheer is bij ons in veilige handen en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op ons doen indien zich calamiteiten voordoen. Tegen een vast bedrag per maand, bent u er zeker van dat uw netwerk altijd naar behoren functioneert. Bij ons staat de klant voorop en wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

 

Een vast bedrag per maand

Spinware rekent voor het systeembeheer van uw organisatie in Rijswijk een vast bedrag per maand, per gebruiker. De netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw werknemers zonder problemen gebruik kunnen maken van het netwerk. De systeembeheerder verzorgt voor het vaste tarief per maand alle benodigde updates. Back-ups, virus scans en andere werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert.

 

Altijd bereikbaar

Het is algemeen bekend dat problemen altijd ongelegen komen. Daarom is Spinware Solutions 24/7 bereikbaar zodat wij ook in de avond of in het weekend eventuele problemen op ICT gebied voor u kunnen oplossen. Tijdens kantooruren belt u eenvoudig naar ons kantoor, daarbuiten is een speciaal noodnummer bereikbaar. Deze service wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. U kunt er zeker van zijn dat de systeembeheerder of netwerkbeheerder van Spinware problemen met uw netwerk zo spoedig mogelijk oplost, óók in het weekend, óók in Rijswijk.

 

Betrouwbaar en transparant systeembeheer

Als ICT-bedrijf zijn wij transparant en betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt inloggen waarmee toegang tot uw data en applicaties is gegarandeerd. Daarbij heeft u de keuze uit een virtual private server die u kunt huren, of u kunt ruimte huren op een server waarvan meerdere bedrijven gebruik maken. U heeft dus niet te maken met eenmalige grote investeringen en het huren van serverruimte is bij ons inclusief de benodigde software. Bij Spinware komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

 

Een efficiënt ICT-bedrijf

De servers staan in het datacenter van Spinware en daardoor is het beheer van de servers zeer efficiënt. Van alle data wordt een centrale back-up gemaakt en de centrale virus scan server zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande bestanden worden gescand. De spam server van Spinware werkt optimaal en voor alle bedrijven waaronder bedrijven in Rijswijk, die bij ons zijn aangesloten. Op deze manier kunnen onze systeembeheerders en netwerkbeheerders zeer efficiënt te werk gaan.

 

Veiligheid

Uw data mag niet verloren gaan! Daarom zorgt Spinware voor optimale veiligheid van al uw gegevens. Verlies van een desktop of laptop zorgt niet voor het verloren gaan van uw data. Immers, alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware. Ook bij ernstige calamiteiten zoals brand gaan uw gegevens niet verloren omdat de back-up van alle data plaats vindt op een beveiligde locatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten, zoekt u een betrouwbaar ICT-bedrijf voor netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen voor uw bedrijf in Rijswijk? Spinware is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

 

Netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen

Naast de diensten van onze systeembeheerder en netwerkbeheerder kunt u bij Spinware terecht voor tal van andere ICT-oplossingen. Als ICT-bedrijf bieden wij u een breed dienstenpakket. Natuurlijk adviseren wij u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf in Rijswijk, toegespitst op uw wensen en uw situatie. Wij adviseren over de beste keuze op het gebied van anti-virus software. Daarnaast maken wij software applicaties op maat en adviseren wij u over de keuze van de server die het beste bij uw wensen en bedrijf past; een eigen server of een gedeelde server?

 

Neem contact op het Spinware als u meer informatie wilt over onze diensten of een afspraak wilt maken voor een eerste gesprek over de mogelijkheden en tarieven. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u vrijblijvend én zoveel mogelijk onafhankelijk zodat u de voor u en uw bedrijf beste keuze kunt maken.

 

Interesse in systeembeheer voor uw bedrijf?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw systeembeheer wensen te bespreken.

 

 

 

 

Meer weten over:

 

 

 

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button

Aan de slag met ons CRM?
SpinOffice CRM