SpinOffice CRM

spinoffice-crm

 

In 1999 heeft Spinware Solutions, naast het ontwikkelen van software voor klanten, een eigen software applicatie gebouwd genaamd SpinOffice CRM. Deze gebruiksvriendelijke relatiebeheer applicatie bleek direct te voorzien in een grote behoefte. Veel bedrijven in en buiten Nederland werken er nu mee. In de loop der jaren is de applicatie behoorlijk vernieuwd en uitgebreid. Naast systeembeheerder en software ontwikkelaar mogen wij ons oprecht specialist in CRM oplossingen noemen!

 

Relatiebeheer applicatie voor mkb

Met SpinOffice CRM binnen uw organisatie heeft u de ideale combinatie van relatiebeheer, met integratie van uw email en documentbeheer. Wanneer u SpinOffice als relatiebeheer tool gebruikt bij uw dagelijkse werkzaamheden leidt dit tot een optimale service richting uw relaties.

Basic S1_card version

SpinOffice is een ideale CRM software oplossing voor uw bedrijf:

  • slimme software die u tijd bespaart op administratieve handelingen
  • centrale plek voor mail, relaties, agenda, documenten en taken
  • synchronisatie met uw mobiele apparaten (optioneel met exchange box)
  • alle data wordt versleuteld opgeslagen in de cloud
  • integratie met Apple Contacts & MailChimp
  • ideale aanvulling op Microsoft Office
  • beschikbaar voor Mac & PC

Met SpinOffice als CRM applicatie binnen uw organisatie heeft u de ideale combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Wanneer u SpinOffice als CRM toepassing gebruikt bij uw dagelijkse werkzaamheden leidt dit tot een optimale service richting uw relaties.

 

Kijk hier voor over alle mogelijkheden van ons gebruiksvriendelijke www.spinoffice-crm.com!

 

Interesse in SpinOffice CRM voor uw bedrijf?

Neem dan contact op met Hugo van der Horst (070 311 54 01), hij bespreekt graag met u de mogelijkheden van het programma!

Meer weten?

direct_bellen button

contact_form button