Referenties

Happy customers

Wellguard Risk Planning

“Spinware is voor ons de ideale partner om onze software vorm te geven. Als start-up hebben wij een enorme behoefte aan een partner die met ons meedenkt en de nodige flexibiliteit aan dag legt om het project tot een goed einde te brengen. Spinware begrijpt als geen ander het belang om elkaar te helpen om een lange termijn relatie op te bouwen met als doel een win-win situatie te creëren.”

 
 

Stichting TANS

“We besteden onze gehele ICT al meer dan vijf jaar uit aan Spinware Solutions, vooral omdat ze meedenkend, serviceverlenend en snel probleemoplossend zijn. We moeten er niet aan denken om over te stappen naar een andere systeembeheer partner!”

 
 

Residentie De Burghave

“Als serviceflat is het van groot belang om optimaal gebruik te maken van onze computers. Door het uitbesteden van ons netwerkbeheer naar Spinware is dit een realiteit geworden. Zonder eigen infrastructuur maken wij al jaren gebruik van Spinware; ik raad iedereen, die niet meer met server of computer problemen geconfronteerd wil worden, aan met Spinware te bellen.”

 
 

Wilt u uw ervaringen met Spinware graag delen op deze pagina of uw logo toegevoegd hebben? Laat het ons weten via de mail, we doen dit graag voor u!